Category: Allmänt | 2014-01-04 | 17:00:00

Vampire Academy

Som ni vet så skulle filmen ha hetat Vampire Academy: Blood Sisters. Men det är ändrat! I stället heter filmen endast Vampire Academy. Alltså är Blood Sisters borttaget. Det betyder att filmen är ännu sannare till boken då den första boken bara heter Vampire Academy på engelska. I Sverige heter den första boken Törst, så vi får se vad filmen heter här i Sverige! Förmodligen blir det endast Vampire Academy, men man kan aldrig vara säker. 
Andra filmen kommer dock heta Frostbite, precis som den heter i bokformat. Det är i alla fall vad som sagts, och sedan beror det helt på hur många som faktiskt går och ser första filmen. Men förhoppningsvis får vi en andra film! Det skulle vara fantastiskt att göra alla böcker till filmer då det är en otroligt resa man får följa med på :)
 
Så alltså, bort med Blood Sisters och behåll Vampire Academy. Det är filmen som vi håller en nedräkning för! Vampire Academy har premiär 14 februari 2014, dock 13 juni 2014 i Sverige! :)
 
Postat av: Julia

Hej! Har faktiskt ingen aning om hur många svenska fans vi är.. men är ni inte intresserade av att skriva någon slags petition om att vi vill att filmen ska visas tidigare än 13 juni och skicka till sf ?

Svar: Hej! Jag har inte heller någon aning om antalet svenska fans. Din idé är inte dålig! Jag ska se om jag kan knåpa ihop någonting :)
thevampireacademy.blogg.se

2014-01-11 @ 15:01:33
    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?