Category: Cameron Monaghan | 2013-07-31 | 16:45:00

Cameron, Sami och Zoey

Den här bilden är förmodligen från någon middag eller något med hela gänget. På bilden syns Sami (Mia) till vänster och Zoey (Rose) till höger. Cameron (Mason) är fotografen.
 

Category: Bilder | 2013-07-31 | 13:15:00

Danila i Brisbane

Danila är som sagt i Australien i dagsläget.
Via Irina.
 

Category: Instagram | 2013-07-31 | 11:58:38

Zoey på instagram

 

Category: Bilder | 2013-07-31 | 11:06:00

Målning

En tjej vid namn Stephanie McClory har gett sig på utmaningen att teckna Danila och Zoey.
Kan ni se vilken bild hon försökte rita av?
Jag tycker hon lyckades otroligt bra!
 
 

Category: Instagram | 2013-07-31 | 08:00:00

Italien

Som jag skrev i går så befinner sig Zoey i Italien i dagsläget, hon har förmodligen en välförtjänt liten semester.
Hon har publicerat två bilder på instagram som är från Italien.
Det har även spekulerats kring vem killen på bilden är, vissa tror att det är Edward Holcroft (som kommer spela Aaron i Blood Sisters), men ingen av dem har bekräftat det och själv har jag ingen aning.
 
 

Category: Dominic Sherwood | 2013-07-30 | 23:49:42

Sarah på instagram

Sarahs pojkvän Matt fyllde hela 23 år i går, då grattade även Sarah honom med en gullig bild av dem två på instagram.
 
Men Matt har inte varit hemma i USA under tiden som Blood Sisters spelades in, han har varit och hälsat på Sarah några gånger, och då har han även blivit kompis med några av de andra skådespelarna. En av dem är Dominic, som lade in denna bilden när han meddelade att han var färdig med första filmen. 
 
 
Vi får hoppas att Matt hade en riktigt bra födelsedag, och önska honom och Sarah lycka till med filmen See you in Valhalla, som säkerligen kommer bli succe!

Category: Allmänt | 2013-07-30 | 22:59:37

Länkbyte?

Om du vill göra ett länkbyte med mig så har du kommit alldeles rätt! 

Och det är dessutom hur simpelt som helst, det finns endast två saker du behöver göra.
  • Maila mig på thevampireacademy@hotmail.com och skriv att du vill göra ett länkbyte.
  • Jag lägger upp en bild i min meny som är länkad till din blogg och du lägger upp en bild i din meny som är länkad till min blogg.

Det finns bara några småsaker du måste tänka på innan du ansöker om ett länkbyte. För det första ska din blogg vara en fanblogg, alltså inte någon personlig blogg utan den ska handla om något speciellt, som t. ex. tvserie, film, bok, you name it.
För det andra så ska den även vara aktiv, du ska uppdatera regelbundet. Självklart ser jag om din blogg är nyuppstartad, men om jag klickar in och den inte har uppdaterats på några månader så måste jag tyvärr avböja från erbjudandet.
 
Om du sedan bara vill ha en vanlig textlänk och innan bild, så gäller det samma saker som ovan. Förutom att vi skippar bilderna och du länkar tillbaka till min blogg med en text. 
 
 
 

Category: Allmänt | 2013-07-30 | 20:00:00

Resande fot

I dagsläget så är skådespelarna lite utspridda överallt i landet.
Danila är i Australien.
Zoey är i Italien.
Sarah är i LA och jobbar på en ny film.
Cameron är också hemma, så han befinner sig någonstans i USA.
Lucy har jag faktiskt ingen aning om, antingen är hon kvar i London eller så är hon förmodligen hemma i Australien.
Sami är i New York och spelar in Blue Bloods säsong 4.
Dominic är i Frankrike.
Olga är även hon i New York.
Dominique är i England och jobbar på sitt album.

Sedan är resterande skådespelare, de som inte har riktigt lika stora roller som t. ex. Zoey och Lucy men ändå har roller som spelar stor roll, i England, för det är där de flesta bor.
 

Category: Bilder | 2013-07-30 | 18:01:00

Dominic, Sarah och Zoey lämnar "Mahiki night club"

För ett tag sedan lämnade Dom, Sarah och Zoey en nattklubb och då togs det bilder av dem. Jag tycker att det är lite kul att få lite sådana här "riktiga" bilder, när de inte är sminkade för att vara en viss karaktär. Även fast Zoey inte verkar tycka att det är lika roligt ... Haha!
 
(Dom i bakgrunden.)
 
Jag tycker det är så roligt att de är så pass bra vänner att de till och med går ut och festar med varandra! 
 
 
 
 

Category: Danila Kozlovsky | 2013-07-30 | 16:30:00

Zoey och Danila tränar

Det här är några bilder från när Zoey och Danila tränade. De togs för ett bra tag sedan, men eftersom denna blogg är nyuppstartad så vill jag ha med så mycket som möjligt. 
Kan ni se Zoey som Rose och Danila som Dimitri? Det kan jag.
 
 

Category: Allmänt | 2013-07-30 | 12:00:00

Vampire Academy: Blood Sisters

För dig som inte vet vad Vampire Academy är för någonting, så kan det vara nyttigt att läsa detta inlägget! Jag kommer att förklara lite smått vad filmen kommer handla om. Jag kommer dock bara göra stora drag av det hela, så att jag inte råkar försäga mig.
 
Men vi börjar med Rose, som är huvudpersonen i serien. I böckerna är det även hon som leder berättarrösten. Rose spelas av Zoey Deutch, som jag kommer berätta mer om i ett annat inlägg.
Hon och hennes kompis Lissa, som spelas av Lucy Fry (som jag också kommer berätta mer om i ett annat inlägg), är på rymmen. De har rymt från sin skola som heter S:t Vladimirs skola (översättningen på svenska). Rose är en dhampir, vilket är samma sak som hälften människa och hälften vampyr, medan Lissa är moroi,helt och hållet vampyr. Rose är Lissas beskyddare (dock inte utbildad ännu), och har kämpat i nästan två år med att beskydda Lissa utanför skolan. Men eftersom skolan vill ha tillbaka Lissa så har de skickat ut spårare som ska hämta dem. Och en kväll blir de tagna på bar gärning av skolans spårare. Då presenterar sig en av männen som Dimitri Belikov, som spelas av Danila Kozlovsky (som ni vid det här laget förstår att jag kommer berätta mer om i ett annat inlägg). De tar dem till skolan och där blir Dimitri utsedd till att hjälpa Rose med hennes beskyddarträning, eftersom hon ligger två år efter alla andra i hennes ålder.
  
Men allt blir inte frid och fröjd bara för att de kommer innanför skolans murar, Lissa besitter en väldigt speciell egenskap, som många gärna skulle vilja utnyttja. även fast det kan leda till att hon antingen dör eller blir galen.
 
Det här var bara draget i stora drag och jag gick inte in så mycket på vissa detaljer då det blir roligare att antingen läsa eller upptäcka dem på filmen, men det här handlar Vampire Academy om. Det låter inte lika spännande som det verkligen är, men det är för att jag inte är så bra på att skriva så att det blir spännande. Jag tycker i alla fall att alla ska ge Vampire Academy: Blood Sisters en chans när den kommer på bio. Filmen kommer bli storslagen, det är jag säker på. För när till och med Richelle Mead (författaren till böckerna) säger att filmen är otroligt sann till berättelsen, då vet man att den är det.
 
Danila Kozlovsky, Zoey Deutch och Lucy Fry - från vänster till höger.
 
Bilden över är bara redigerad, men från vänster till höger är det Dimitri, Rose och Lissa. Videon under är också fangjord, men den är otroligt välgjord. Så ett tips är att titta på videon också, då förstår ni kanske min text bättre också.
 

Category: Twitter | 2013-07-30 | 09:00:00

Official VA Movie på twitter

Official VA Moviekontot på twitter har publicerat en twitlonger där de har förklarat lite hur läget står till med filmen.
Klicka här för att läsa det i bättre bild.
Som ni ser så står det att det kommer bli en till film om den första filmen går bra. Det är faktiskt en av anledningarna till att jag startade den här bloggen, jag vill få med så många svenskar som möjligt in i den här världen. Jag vill ha fler filmer i den här serien och jag vill få flera människor att läsa Vampire Academy böckerna. Så därför hoppas jag att ni blir sugna till att se den här filmen, och om allt går vägen kommer vi få en andra film också! För er som inte vet så finns det 6 böcker och då kommer det också förhoppningsvis bli 6 filmer, vem kan tacka nej till det?

Category: Dominic Sherwood | 2013-07-29 | 22:00:00

Dominic på twitter

Det ser ut som om Dom alldeles strax ska åka till Frankrike på semester! Och en välförtjänt sådan, efter allt arbete han lagt ned på att vara vår Christian i Blood Sisters så tycker jag verkligen att han förtjänar det här.
 
Vi får helt enkelt hoppas att han får ha det riktigt roligt i Frankrike!

Category: Dominic Sherwood | 2013-07-29 | 19:19:00

Dom bein' Dom

Den här bilden laddade Zoey upp på sin instagram för ungefär en månad sedan. 
En liknande bild på Dom.
 
 

Category: Allmänt | 2013-07-29 | 17:00:00

Vampire Academy: Blood Sisters

För ett litet tag sedan så publicerades VA's officiella affisch, här kan ni hitta den. Personligen tycker jag att den är riktigt grymt gjord, den får med alla små detaljer som man inte trodde var möjliga att få med.
 
Men det är inte bara det som det här inlägget handlar om. För en tjej vid namn Kassie har hittat den här affischen inramad. Så förmodligen har affischen redan kommit upp på några biosalonger! Riktigt kul, nu är det bara cirka 200 dagar kvar.