Category: Gifs | 2014-01-22 | 20:40:00

Vad är speciellt med Vampire Academy?

Den frågan som många ställer sig när de ser Vampire Academy är vad som skiljer den filmen (även böckerna) från alla andra vampyrfilmer och böcker. 
 
Det som gör Vampire Academy speciellt är Rose, helt klart. Hon är en tjej som säger vad hon tycker och som ibland kanske gör saker utan att tänka efter. Men till skillnad från andra filmer och böcker där tjejen blir kär i en kille och de får sina problem så syftar den här serien mer på vänskapen mellan Rose och Lissa.
Rose skulle göra vad som helst för att skydda Lissa, hon skulle till och med dö. Böckerna syftar på kärlek mellan bland annat Christian och Lissa och även Rose och Dimitri, men samtidigt så är det vänskapen mellan Rose och Lissa som är i fokus. Och det är så fint tycker jag, det sänder ett bra budskap i att man ska vara stark i sig själv och prioritera sina vänner framför allt annat - för det är trots allt de som är där för dig innan din pojkvän är det. :)
 
Någonting som sammanfattar texten jag skrivit ihop är den här gif:en, och jag älskar att de fokuserar mycket på Rose och Lissas vänskap i filmen också - av det man sett så verkar filmen vara väldigt sann till boken! :)
Rose som skyddar Lissa ifrån en viss beskyddare ;)
    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?