Category: Instagram | 2014-03-22 | 12:23:16

Ge inte upp

Det här postade det officiella VA-kontot på instagram!
 
Det finns fortfarande en chans för Frostbitege inte upp! Det enda vi kan göra för att hjälpa till är att köpa dvdn när den kommer ut eftersom vi inte kan gå och se den på bio. 
Så om ni inte kan hålla er och letar efter Vampire Academy på nätet eller om ni kanske redan har sett den olagligt? Köp dvd ändå! Frostbite behöver allt stöd den kan få och vi kommer att stötta filmen så långt vi kan - eller hur?

Så oavsett om du redan har sett filmen eller inte - köp dvdn ändå! Jag meddelar så fort den finns att förhandsboka! Vi vill ha Frostbite!

Category: Vampire Academy | 2014-03-20 | 21:37:23

En bra och en dålig nyhet

Jag börjar med den dåliga nyheten, såklart, och det är att Vampire Academy med största säkerhet inte kommer att visas på någon biograf här i Sverige. 
Men en bra nyhet är att dvdn till Vampire Academy kommer ut i sommar! Och då kan vi köpa den! Jag var väldigt deprimerad tidigare i veckan och mådde väldigt dåligt över personliga orsaker, att jag sedan fick höra att Vampire Academy tagits bort från listorna fick mig inte att må bättre. Men nu börjar saker ordna upp sig och då kan jag ändå se det här som bra!
 
Än så länge rullar fortfarande den här bloggen på, ingen idé att lägga ner den när det fortfarande finns en framtid för Vampire Academy! ;)
Det här hittade jag när jag letade igenom SF's facebooksida. I sommar kommer vi alltså förmodligen kunna köpa dvdn och det betyder att vi slipper sitta och titta olagligt på nätet vilket bara är dålig kvalité och ingenting som stöder seriens framtid! :)
 
Så håll er! Vi kan fortfarande ha en nedräkning (jag startar en så fort vi vet när VA släpps på dvd) och få se filmen i bra kvalité även fast det är hemma i soffan! Det är självklart inte samma ska som att se den på bio, men om saker går bra så finns det ändå en chans att Frostbite (om den blir av) visas på bio! Och det kanske nästan är tur att man inte går och ser VA på bio för man skulle säkert ändå bara sitta och skrika åt varje scen ;)
 
Hoppas jag har kunnat sprida av mig lite glädje till er så att vi kan få något positivt ur den här tråkiga händelsen! :)
:)
 
 

Category: Danila Kozlovsky | 2014-03-17 | 20:12:02

Danilas reklamfilm

För att inte lämna er i ett sådant deprimerat läge så kan jag visa er reklamfilmen med Danila och Keira som jag pratade om för ett tag sedan. Den publicerades i dag och ni ser vår urläckra Dimitri nedan :) 

Category: Allmänt | 2014-03-17 | 20:07:03

Tom på ord

Jag måste faktiskt börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Jag har bara lite personliga problem just nu. 
 
Jag mådde inte direkt bättre när jag fick veta att Vampire Academy inte ens kommer att komma till Sverige? Efter att ha sett fram emot den här filmen i flera år så är det ganska tungt att ta. Jag ska se vad problemet är och hur framtiden för VA kommer att bli, den ser dock inte ljus ut svensk väg (eller någon annan väg för den delen heller). 
 
Men först måste jag faktiskt prioritera mitt egna välmående, och jag hoppas att så många som möjligt respekterar det. Jag återkommer när jag fått svar på några frågor så får vi se hur det går med Vampire Academy! :)
Jag kan lova er att ni kommer få se filmen på ett eller annat sätt, lagligt eller inte ;)
 

Category: Bilder | 2014-03-12 | 16:00:00

Promobilder - Christian Ozera


Category: Bilder | 2014-03-11 | 15:55:00

Promobilder - Vasilisa Dragomir


Category: Cameron Monaghan | 2014-03-11 | 10:31:00

Cameron på Just Jared's Spotlight of the week

Cameron är Just Jared's Spotlight of the week! Det resulterade i en intervju och några fina foton! ;)
Vilken hunk!
 
"JJ: Moving on to Vampire Academy, what was your favorite scene to shoot?
CMZoey [Deutch] and I had a fun fight scene. I love getting to shoot fight scenes in general. She was awesome, she was really good and really strong, and probably could kick my butt actually. (laughs) We used stakes. Well, they were wooden imitation stakes, ’cause when you’re in school, you don’t get the full thing until after you graduate. We had training stakes that we were fighting each other with.
 
JJ: What was your favorite off screen moment during shooting?
CM: Zoey and I got stuck in the Tube, on one of the very first days we got to London. (laughs) We were stuck in the train and we didn’t know what to do. So we started hanging on the bars, swinging back and forth, hanging upside and stuff. That was fun. The train just stopped in the middle and we were stuck. We didn’t have cell service either! We didn’t really know each other that well yet, so that was a really cool way to get to know somebody.
 
JJ: What’s your favorite prop from set?
CM: I didn’t get to use them but the full stakes, they’re metal, modern and slick. They have these holsters that they keep ‘em in. They’re really cool. I was jealous.
 
JJ: Describe your Vampire Academy co-stars in one word. Sarah Hyland.
CM: Caring.
 
JJOlga Kurylenko.
CM: HOT! (laughs)
 
JJJoely Richardson.
CM: Legend.
 
JJ: Zoey Deutch.
CM: Mercurial. (laughs) She’ll get really pissed at me if I steal her word. It’s her favorite word. (Zoey used “mercurial” to describe Cameron in her JJ Spotlight interview, ha!)
 
JJSami Gayle.
CM: Friendly.
 
JJDanila Kozlovsky.
CM: Cool.
 
JJLucy Fry.
CM: Nurturing.
 
JJClaire Foy.
CM: I need more words for friendly… Congenial.
 
JJDominic Sherwood.
CM: Laid back is a compound word right?
 
JJAshley Charles.
CM: Bro.
 
JJ: Now random… How did you break your hand this summer?
CM: I slipped on some grass while shooting Vampire Academy. (laughs) We were doing stunts and cool stuff like that, and of course, I slip on some grass. I broke it the day before Zoey and I had the big fight scene. We did the entire thing, and at the end of it, I was like, “Yeah, my hand still really hurts.” So I went to the emergency room and they said, “Yeah you broke it! You probably shouldn’t be doing that anymore.” There’s actually a scene where I have a couple of my fingers in a splint, in the movie, because I had to wear it."
 
Ni kan läsa mer av intervjun här (dock är det över det enda som nämns om Vampire Academy, resten är andra projekt som Cameron håller på med).
Kommentera gärna om ni vill att jag ska översätta från engelska till svenska! :)

Category: Bilder | 2014-03-10 | 17:50:00

Bilder på våra vampyrer

 
 
Som ni säkert ser så är det även den bilden som jag har som header för tillfället! :) För att det inte ska bli för många bilder i ett och samma inlägg så delar jag upp bilderna. :)
 
 

Category: Bilder | 2014-03-10 | 16:01:00

Cherry Garden

Om jag har förstått det rätt så heter pjäsen Cherry Garden, och vi har fått några bilder från när Danila uppträdde! :)
 
En man full med talang! :)

Category: Photoshoots | 2014-03-10 | 10:30:00

Outtakes från Seventeen Magazine

Kommer ni ihåg de här bilderna från Zoeys photoshoot med Seventeen Magazine? :) Nu har det kommit några outtakes från den! 
Hur är det ens möjligt att vara så perfekt? Helt sjukt. 
 
 

Category: Danila Kozlovsky | 2014-03-09 | 17:05:00

Grattis Danila!

Danila vann en "Figaro Award" i kategorin "Best of the Best" vilket betyder den bästa av de bästa - och jag kan bara hålla med! ;) 
Källa.
 
Han fortsätter bara att vinna pris för allt han gör, och man kan inte bli annat än stolt. Jag personligen är så otroligt glad över att de utsedde just Danila för rollen som Dimitri Belikov, för Danila är Dimitri! 
 

Category: Intervjuer | 2014-03-09 | 14:05:00

Zoey för Bello Magazine

 
Hur underbart vacker är hon inte? :) Jättefin photoshoot och en bra intervju! :)
Bildkälla.
 

Category: Instagram | 2014-03-09 | 11:38:23

Zoey på instagram

Så fina! :')

Category: Cameron Monaghan | 2014-03-08 | 16:23:18

Rose och Mason - Frostbite

För att få upp förhoppningarna om Frostbite ytterligare så har ett fan gjort den här underbara bilden föreställande Rose och Mason (Zoey och Cameron).
Den här gör verkligen så att man blir så otroligt taggad på Frostbite! :D

Category: Vampire Academy | 2014-03-08 | 14:00:00

Angående Frostbite

Vad tror ni om det här?
Jag kan inte riktigt se det här som positivt eller negativt. De har ju ändå inte sagt att det inte kommer bli en till film, men det har inte heller gett oss klart ljus! Jag hoppas självklart på att vi får Frostbite (innan jag ens sett första filmen, haha) men vågar samtidigt inte tro på det bästa. Vi får helt enkelt hoppas på det bästa men förvänta oss det värsta - så får vi se hur det blir.
 
Innan vi får mer information så får ni dock hemskt gärna klicka er in HÄR och lägga en röst för att vi ska få Frostbite!!